Esztétikai fogászat

Az esztétikai fogászat

Esztétikai fogászatAz esztétikai fogászat egy olyan szemléletre utal, amely a beteg fog helyreállítása / gyógyítása mellett figyelembe veszi az esztétikus megjelenést.

Az ebben a szemléletben dolgozó szakemberek szem előtt tartják és alkalmazzák azokat az új fogászati technológiákat, amelyek segítségével a lehető legjobb, legtermészetesebb hatás érhető el. Az esztétikai fogászat az arcunk anatómiai adottságait figyelembe véve a fogazatunkat harmonikusan illeszti az arc karakteréhez, ezáltal mosolyunk még természetesebbé és szebbé válik.

Miért fontos az esztétikai fogászat?

Korunkban nagy hangsúlyt fektetünk a külső megjelenésre. Az üzleti életben és a privát kapcsolatainkban egyaránt lényeges, hogy milyen a rólunk kialakított első benyomás.  Ennek fontos része az egészséget és természetességet sugárzó fogazat és a szép mosoly, a formás fogsor, az ápolt száj, valamint a kellően fehér fogzománc. Ezek együttesen a viselője igényességéről, egészségi állapotáról és ápoltságáról adnak információt, amelyek mind az üzleti életben, mind a személyes kapcsolatokban fontos tulajdonságoknak bizonyulnak.

Mindemellett az esztétikus fogazat magabiztosságot ad, ezáltal is növeli az önbizalmat és elősegít egy pozitív önértékelést.

Célkitűzéseink az esztétikai fogászati beavatkozások során.

Célunk a minőségi ellátás mellett, hogy esztétikai szempontokat is figyelembe véve a lehető legoptimálisabb, és legkímélőbb beavatkozást végezzük el hozzánk forduló betegeinken.

A mi munkánk az Ön segítése, hogy az első benyomás jól sikerüljön, hogy Önnek szép fogai legyenek, mosolya esztétikus, megnyerő, fellépése pedig magabiztos legyen.

Copyright © 2018 D.M.V. Bt.